Vårsol

Ja nu har verklingen våren kommit vilket är super skönt.
Det blir dålig uppdatering av bloggen eftersom jag fortfarande inte har fixat internet hemma i stugan.
Men jag har kommit på att man behöver faktiskt inte dator så himla mycket. Typ en gång i månaden för att betala räkningar, och då kan man kolla om de är nån som skrivit nå skoj på FB, men de är de väl aldrig.

Men men, i måndags jobbade jag och va på sykurs, men efter kursen va jag helt förstörd och dan efter fick jag vara hemma från jobbet eftersom jag hade feber o skit.
Tisdagen tillbringade jag i sängen typ heeeela dan.
Onsdags va jag oxå hemma men mycket rastlös, så då fick jag en hel del gjort, städade, diskade, tvättade, lekte med katterna ute, rensade i rabatten där de börjar krypa upp både tulpaner och krokusar =) Bakade oxå några syltkakor som vart populära lite här o där!

Torsdag, äntligen tillbaka på jobbet. Blev en hel del bilkörande och färgblandning. Kvällen tillbringade jag en stund på medborgarskolan då de va Fotokursdax igen, dock så va de inte så bra den gången heller.

Fredan, jobbade till lunch (som vanligt på fredagar) En kul sak va iaf att jag fick köra en ambulans som vi ska fixa o måla lite, när jag ska köra tillbaka den nästa vecka MÅSTE jag pröva att sätta på lysen o tutan. hahah!!



Förra helgen var jag med ut i skogen och lekte lite med dessa två! Riktigt roligt faktiskt!



Bara massa stress. . .

Ja, de är bara en massa stress hela tiden.
Jobbar 7.00 till ca 16.30 men blir ofta lite senare, efter jobbet är de vidare fullt upp med annat.
Måndagar har jag sykurs, tisdagar och onsdagar är de stallet, torsdagar är de fotokurs.
Men som tur är slutar vi 12.30 i verkstan på fredagar, så då hinner man med stallet i lugn och ro, och sen blir de bara fredagas mys, för då är man helt slut efter en hel jobb vecka.

De är så skönt att jobba igen, o speciellt de här jobbet, fullt upp hela tiden o tiden springer iväg!

Nu måste jag hem till katterna som saknar mig massor, säkert, ska bli skönt att hoppa in i duscen och sen krypa ner i sängen och hoppas att man får sällskap sen..



RSS 2.0