Sommarsol

De senaste veckorna har de verkligen varit sommarvärme ute, helt otroligt underbart.
Men så börjar man tänka på att de är ju faktiskt bara April, och sommaren är faktiskt inte riktigt här än, och de stämmer ju för de ska redan bli kallare i veckan o bara ett par plus grader.
Men men, man får njuta så gott de går.

Nu har jag äntligen fått hem Opeln ifrån Norrköping, otroligt skönt att ha henne hemma och att äntligen få åka runt lite.
Och de är inte bara jag som blir glad, de är många som ler o vinkar när man kommer.
Igår när vi var och käkade på Deilies kom de fram en gubbe och sa att han själv hade haft en sån, fast vinröd. Folk verkar tycka att deär roligt, de blir en härlig nostalgikänsla för dom.
Kul att man kan göra folk glada genom att bara åka runt i sin lilla bil.





Lite senare i em ska jag med syrran o hennes kille (Göran) på nån hundträff, deras hund Amber kanske skulle få testa på att dra tunga saker eller va de nu va. Tänkte iaf följa med och ta med kamerna.
har fått lånat Görans 70-300mm objektiv, skit häftigt att kunna zooma in så mycket.
blir en helt annan känsla, även fast man kan gå saker, människor eller djur närmare så blir de helt annar att stå på avstånd fast man fotograferar porträtt, eller nära.
Kul är de iaf =)

På torsdag är de sista gången på fotokursen och vi har fått en eller två bokstäver som vi ska fota. Jag ska fota "J" och "W" Jag tror att jag är klar med "J" har fotat två olika saker, men sen har jag de är jäkla "W" kvar, svårare än va man tror. Jag vill ju att de ska vara ett snyggt foto och ett bra tänkande bakom de oxå. Så nu i helgen blir de att tänka tänka tänka och fota en massa saker.

Nu börjar jag bli hungrig efter att ha varit uppe ett tag, vari i stallet och fixat o släppt ut galna hästar som hade väldigt brottom ut i hagen ;)
Sitter hemma hos mamma som inte är hemma så ska kolla vad dom har i kyl och frys som jag ska göra nån mat av, hehe!

Just de, hejja lillsyrran som är iväg och spelar basketcup!! Go Go Go  ;)


RSS 2.0